Huur een ervaren, professionele privéchauffeur voor in uw eigen wagen…

 

Elke hooggeplaatste business professional heeft doorheen de werkdag momenten nodig om tijd voor zichzelf te nemen. Want enkel wanneer u broodnodige rustpauzes creëert tussen high performance gelegenheden door, kan u optimaal presteren. Met de hulp van een directiechauffeur of privéchauffeur op flexibele basis van Edgar, spendeert u uw energie enkel aan de momenten waar u écht meerwaarde moet bieden.

Edgar levert sinds 2003 chauffeursdiensten in België en Nederland, met uw wagen of een luxe wagen via ons.

De vele reisuren onderweg, het zoeken naar een geschikte parkeerplaats of het nuttigen van een goed glas wijn bij een diner worden zaken waar u zich niet langer zorgen over hoeft te maken. Met onze directiechauffeurs achter het stuur van uw eigen wagen lossen wij dit voor u op….


Belgische topklasse chauffeurs


 D1 erkende/opgeleide directiechauffeurs


Comfortabel en veilig

“Edgar levert, discreet, persoonlijk

en flexibel vervoer voor topprofielen”

Uw vaste privéchauffeur kent u
én uw noden

Er zijn weinig zaken zo belangrijk in onze sector als blind vertrouwen. U heeft nood aan een veilige en solide partner die naadloos inspeelt op uw noden en verwachtingen. We doen er alles aan om dit vertrouwen op te bouwen. Daarom kan u er zeker van zijn: de privéchauffeur kent u én u zal uw privéchauffeur kennen. Geen constante doorloop van nieuwe mensen, maar steeds dezelfde en vertrouwde gezichten.

Door u te voorzien van vaste chauffeurs, zorgen wij ervoor dat u zich volledig op uw gemak voelt in de wagen. Om dat gevoel te realiseren, kiezen wij onze privéchauffeurs zorgvuldig uit. Ieder van ons draagt stiptheid, veiligheid, betrouwbaarheid en discretie erg hoog in het vaandel. Onze chauffeurs zijn onzichtbaar in hun aanwezigheid.

Edgar staat voor welvaart,
precisie en succes

Van een conferentie naar een meeting naar een zakendiner: bij een hoge functie horen veel verantwoordelijkheden. Tijdens deze gelegenheden moet u resultaten opleveren, inspireren en optimaal presteren. De ruimte om op adem te komen, die is meestal erg beperkt.

Wij geloven in de waarde van de momenten waarop u niét hoeft te presteren. Daarom voorzien wij stabiel én traditioneel luxevervoer, met een grote focus op hedendaagse ontzorging. Edgar is uw slimme en discrete rechterhand, die u met veel precisie tot uw grootste successen begeleidt.

lijn

Geef het stuur uit handen aan uw privéchauffeur en leg de focus vanaf nu op dat waar u goed in bent.

Tel: +32 (0)3 666 01 78

Contacteer ons

Boekt u één van onze chauffeurs? Dan boekt u extra opportuniteiten.